F.A.Q

Verzending

Wat koop ik bij Collectieve Kleuren?

Een stukje personality in vorm van een kunstwerk in beperkte oplage. Toegewijde kunstenaars die plezier beleven aan het maken van beelden die zij mooi vinden. Heel persoonlijk dus.

Deze beelden worden door ons in beperkte oplage gedrukt bij bestelling. Zeer goed papier en houdbare inkten zijn de basis van een mooie print en garantie voor een lang leven. 

Hoe lang duurt het tot ik mijn print ontvang?

Wij zijn kleinschalig, hebben families en werken ook zodat wij verder kunnen gaan met onze kunst en Collectieve Kleuren. Maar wij doen ons uiterste best om binnen 4 werkdagen de bestelling te verwerken. Dat is inclusief een dag drogen van de print.

Verzenden jullie ook internationaal?

Jazeker. Geen probleem zelfs. Lukt het niet om te bestellen? Stuur ons een mail en dan regelen wij het graag!

Heeft u meer vragen?

Stuur ons een berichtje via ons contactformulier en dan kunnen wij deze beantwoorden en tevens toevoegen aan deze lijst. Alvast bedankt!

Onze belofte:

Wij doen ons best. Of het nu is om zo persoonlijk als ook uniek werk te maken of als het gaat om het verzenden van de print.

Wij doen het met liefde. Het is onze keuze om de langere weg te bewandelen om ons eigen werk te maken en het op onze manier te presenteren en te verkopen.

Wij doen het met ambitie! Wij leren al lang van onze fouten, verbeteren ons daardoor en kiezen er ook voor om toegankelijk en open te zijn over het kunstenaarsschap, het vallen en opstaan bij het tot stand komen van dit mooie bedrijf en het leven als part-timer, familiemens en cultuurliefhebber.

Stel gewoon uw vragen en daardoor zijn wij in staat om deze site nog meer aan uw nieuwsgierigheid te voldoen. Wij staan ook open voor interviews, zijn benieuwd naar werk van andere kunstenaars en praten ook graag met andere ondernemers om naar een mogelijke samenwerking te kijken.