Kunst in hotelkamers

Omdat wij als kunstenaars graag onderzoeken, gaan wij ook graag op reis. Andere kunst, eten en architectuur weten ons altijd te inspireren voor nieuw werk.

Wat wij vaak tegenkomen is dat hotels vaak er niet voor kiezen om deze energie in de kunst te steken. Of wanneer je iets moois vindt, dat het niet mogelijk is om erachter te komen wie de maker is en waar dit werk te verkrijgen is voor de eigen muur thuis. Terwijl een mooi beeld naast de herinneringen het mooiste souvenir is.

Het hotel is een unieke locatie om kunst op een comfortabel moment tot zich te nemen na een heerlijke dag.

Wij hebben met Collectieve Kleuren hiervoor het One Room Gallery concept ontworpen. Een samenwerking met bed and breakfasts, hotels en andere openbare ruimtes. Een hoogwaardige invulling rond het probleem van iets unieks aan de muur in combinatie met een vergoeding bij iedere verkoop.

Of ons To Go concept waarbij foto’s door de bezoeker van de muur gehaald kunnen worden en daarna aan de receptie betaald. Het werk zit in dozen en kan zo direct mee de koffer in.

Wij hebben verschillende oplossingen voor ieder budget en ieder doel met een zeer goede marge en een divers assortiment. Ook kunnen wij unieke oplossingen aanbieden en u bedienen met kunstenaars uit ons netwerk.

Maak van uw hotel een galerie of zelfs een unieke beleving.

Wilt u meer weten?